bruisende zaken

Jong blijven is een prachtige manier om oud te worden

Jong blijven is een prachtige manier om oud te worden

31-08-2018

Even voorstellen: wij zijn Marleen en Johan Pot, eigenaren van Massage Salon Wilgenroos. In 2015 waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Beiden afgestudeerd als masseur, Johan is sportmasseur en sporttherapeut en Marleen is wellnessmasseuse met meerdere gecertificeerde vaardigheden in verschillende massagevormen en technieken.

Ontvang 10% korting op uw eerste afspraak!

In 2016 was Massage Salon Wilgenroos een feit. Wat wij te bieden hebben? Behalve kwaliteit staat de aandacht voor de klant voorop. Ons doel is een bijdrage te kunnen leveren aan uw totale welzijn, het bieden van rust en ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest. Sinds afgelopen mei hebben we een ruimte betrokken bij gezondheidscentrum Fit en Gezond op de eerste verdieping aan de Bosschendijk 187 te Oudenbosch, waar wij ontspanningssport en therapeutische massages geven. Daarnaast is Johan gespecialiseerd als sporttherapeut om zowel sporters als niet-sporters met eventuele klachten of blessures te begeleiden op locatie of eventueel bij hem thuis. Wat hebben wij te bieden? Aandacht, vertrouwen en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit. Ons doel is ervoor te zorgen dat u voldaan en vol tevredenheid weer naar huis gaat. Een massage, welke dan ook, zorgt ervoor dat de spieren soepeler aanvoelen. Bovendien blijf je blessures en eventuele lichamelijke ongemakken voor wanneer je je regelmatig laat masseren. Wilt u meer informatie, kijk dan op wilgenroos.jimdo.com of bel voor de mogelijkheden en ontvang 10% korting op uw eerste afspraak! Johan Pot Eigenaar Massage Salon Wilgenroos Medical Sports Workout & Sporttherapie Sporttherapie - Sportmassage -Sportverzorging - Bindweefselmassage (therapeutisch) - MTC(Medical Taping Concept) - (Personal) Training Mobiliteit, Coordinatie, RevalidatieMarleen Pot Eigenaar Massage Salon Wilgenroos Masseuse (wellness) - Lomi Lomi massage - Bamboe massage - Indian Head massage Hot Stone massage - Cupping massage (therapeutisch) - Klassieke (sport-)massage

Kom weer in balans.

Massage Salon Wilgenroos I Bosschendijk 187 I Oudenbosch I 06 51991732 / 0 6 51537804 I www.wilgenroos.jimdo.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen