column

ingroeiende nagels?

ingroeiende nagels?

31-08-2018

Nagelbeugeltechnieken zijn technieken die gebruikt kunnen worden om een verkeerde groei van de nagel te corrigeren.

Wel of geen risicovoet... Iedereen heeft goede voetzorg nodig!

SPECIALISATIES pedicure | medisch pedicure reumatische voet spastische voet oudere/geriatrische voet oncologische voet diabetische voet | risicovoet druk vrij technieken ingroeiende nagels schimmeldiagnostiek orthese/prothesetechniek nagelbeugel | nagelprothese wratbehandeling | sportpedicure Wanneer wordt de nagelbeugeltechniek toegepast? Nagelbeugeltechniek kan worden toegepast bij ingegroeide nagels, bij een bolle vorm en sommige typen tunnelnagels. In feite is het de enige methode om de groei van de nagel te reguleren, de druk te verminderen en eventuele pijn te verlichten of op te lossen. Wanneer een nagelpunt in de huidplooi prikt of drukt en hierbij pijnklachten geeft, duidt dit op de eerste stap naar een ingegroeide nagel. Indien de nagel de huid doorboort, is er sprake van een ingegroeide nagel; dit gaat gepaard met pijn en een ontsteking ligt op de loer. Meestal treedt dit probleem op bij de grote tenen, maar kan ook voorkomen bij de andere nagels. Wat is het doel van de nagelbeugeltechniek? Het doel van de nagelbeugeltechniek is om de juiste stand van de nagels weer terug te brengen en tot normale pijnloze groei te komen. Hiermee voorkom je nare complicaties zoals ingegroeide nagels en pijnlijke ontstekingen. Voeten verdienen uw aandacht! Maak nu een afspraak en wij stellen graag samen met u een persoonlijk behandelplan op! Claudia Matthijssen-Willemen

Heilig Hartplein 28 Roosendaal 0165-328367 info@pedicurepraktijkroosendaal.nl www.pedicurepraktijkroosendaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie