column

Geneeskrachtige werking               van aromatherapie

Geneeskrachtige werking van aromatherapie

30-09-2018

Shanghan-lun spierolie en Megrana hoofdroller

Shanghan-Lun spierolie De natuurlijke ingrediënten versterken elkaars werking en geven daardoor een zeer snel voelbaar effect. De vluchtige essentiële oliën dringen diep door in de onderliggende weefsels, zodat ze direct actief kunnen worden in de spieren. Het werkt verlichtend bij gevoelige, zwaarbelaste spieren en spierkrampen, stimuleert de doorbloeding en vertraagt de verzuring in de spieren. Dit maakt de spieren weer soepel en zorgt voor een sneller herstel na training, sportprestatie of verkeerde beweging. • Voor stijve, vastzittende, gevoelige spieren en spierkrampen • Sneller herstel van de spieren • Niet vet en veroorzaakt geen roodheid van de huid • Verkrijgbaar in 20 ml spray, 30 ml roller en 50 ml druppelflacon Vanaf € 9,50Megrana hoofdroller Iedereen heeft er weleens mee te maken: een zwaar gevoel in het hoofd en gespannen nekspieren. Megrana hoofdroller werkt verlichtend en zorgt ervoor dat het gespannen gevoel in de nek op een natuurlijke manier verdwijnt. Het helpt de doorbloeding te bevorderen waardoor afvalstoffen uit de spieren sneller worden afgevoerd en vastzittende spieren kunnen ontspannen. Megrana Hoofdroller is een natuurproduct op basis van oliën van heilzame planten. Als je het voelt opkomen, de olie direct aanbrengen om het voor te blijven. Is het eenmaal doorgezet, dan een paar keer herhalen met een tussenpose van 15-30 minuten en een extra glaasje water voor een snelle verlichting. Bij eventuele misselijkheid de maagstreek insmeren. De pepermuntolie in dit recept brengt de maag tot rust. 10 ml € 8,25

Aromed Natuurproducten B.V. | Oudenbosch | 0165-370659 | www.aromed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur