bruisende zaken

Heeft u ook nek-  of hoofdpijn?

Heeft u ook nek- of hoofdpijn?

30-09-2018

André Wapenaar is al 35 jaar werkzaam als fysio-manueeltherapeut. Door zijn kennis en ervaring met nek- en hoofdpijnpatienten is hij betrokken geraakt bij de ontwikkeling van de Occiflex.

Cora: “Al na één behandeling voelde ik me een ander mens!”

De Occiflex is een uniek (Hightech) instrument dat de nek en het hoofd op een zeer rustige, langzame en pijnloze manier kan bewegen. De spieren, gewrichten en banden in de nek hebben dan de gelegenheid om zonder weerstand mee te geven en zodoende weer de juiste beweging terug te winnen

Sinds vorig jaar oktober is NEKZ gevestigd in Roosendaal. Er hebben al erg veel mensen met vaak langdurige nek- of hoofdpijnklachten van geprofiteerd

Wat kost een behandeling? • het intakegesprek, onderzoek en het opstellen van een behandelplan: In 2018 kosteloos • een (vervolg)behandeling door gecertificeerde manueeltherapeut, huiswerkoefeningen en bewegingsadvies. Kosten € 59,80 (50-70% vergoeding uit aanvullende verzekering mogelijk)

“De Occiflex is een verlengstuk van mijn handen. Een mens kan die bewegingen niet zo langzaam uitvoeren”

Vijfhuizenberg 151, Roosendaal | 06 57698174 | info@nekz.nl | www.nekz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur