Column

Breintraining? Meten is weten!

Breintraining? Meten is weten!

31-10-2018

Loopt u of uw kind al lange tijd met één van de volgende klachten rond: slechte concentratie, stress, slaapproblemen, druk gedrag, onderpresteren?

Bij ons krijgt u een behandelplan op maat, want meten is weten.

Heeft u altijd al een kijkje in het hoofd willen nemen? In het laatste kwartaal maken wij voor slechts € 150,- een hersenscan. We kijken of deze overeenkomt met de klachten. U kunt dan zelf beslissen of u braintraining wilt gaan volgen en/of ondersteuning bij een andere informatieverwerking

Wij kunnen u helpen om te kijken of u voor vergoeding in aanmerking komt. Beslist u voor 31-12-2018 om breintraining bij ons te gaan volgen, dan krijgt u deze € 150,- terug.

Bergen op Zoom: Melkfabriek unit 114 | Roosendaal: Langdonk 5, 1e etage | Etten-leur: Liesbosweg 40A www.brain-care.nl | 0164722908

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur