column

Dit familiebedrijf geeft u zekerheid

Dit familiebedrijf geeft u zekerheid

31-10-2018

Christan is in 1995 opgericht door Christ Schuling. Hij deed ervaring op bij grote bouwprojecten en heeft gefungeerd als onderaannemer. Christ wilde zich graag specialiseren in nauwkeurig ambacht en kwam zodoende uit bij een trend van de afgelopen jaren: traprenovatie! Christan Traprenovatie was geboren!

Wilt u service en kwaliteit? Christan geeft u dat met zekerheid!

Begin 2015 kwam dochter Ellie haar vader ondersteunen. Ze had communicatie & marketing gestudeerd, dus zo ontstond er een nieuwe website, Facebookpagina en veranderde het verkoop- en administratieproces

Hoe is het nu... Christ is verantwoordelijk voor de technische vragen, uitvoering van maatwerk en alle vak gerelateerde vragen. Ellie is verantwoordelijk voor de agenda, planning, marketing en administratie. Sinds februari 2017 ondersteund Ben Bosmans Christan in de verkoop en hij voorziet de klanten van alle relevante informatie en advies. Hij is ook degene die een vrijblijvende offerte op maat maakt bij u thuis. Voor de uitvoering van uw traprenovatie werken wij met verschillende vaste monteurs om zo ook renovaties op de korte termijn te kunnen realiseren

Christan is een betrouwbaar, professioneel en kleinschalig familiebedrijf waarbij service, kwaliteit en vakmanschap voorop staan!

www.christan-traprenovatie.nl

Hoge Bremberg 23, Etten-Leur | 076 50 40 722 | sales@christan-timmerwerk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie