bruisende zaken

Kleinschalige opvang Grootschalige aandacht

Kleinschalige opvang Grootschalige aandacht

31-10-2018

Op zoek naar professionele, flexibele en betaalbare opvang? Zoek dan niet verder en kom kijken bij Kinderopvang De Dwergjes.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak om te komen kijken.

Kinderopvang De Dwergjes biedt professionele kinderopvang aan voor de leeftijd van nul tot dertien jaar, waarbij alles is gericht op de ontplooiing van kinderen tot sociale, zelfstandige, creatieve en kritische individuen

Huiselijke Sfeer Wij bieden een warme en veilige opvang aan in huiselijke sfeer waar elk kind zich thuis voelt. Met warme, comfortabele ruimtes en veel persoonlijke aandacht en gezelligheid. Spelen en knutselen gebeurt rondom thema’s zoals de seizoenen, feestdagen en de eigen ontwikkeling. Er is daarnaast veel ruimte voor vrij spel en het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Wij werken bij het kinderdagverblijf met thema’s die passen bij het VVE programma Uk en Puk. Bij de BSO werken we met seizoensgebonden thema’s. Professionele opvang Kinderopvang De Dwergjes biedt al ruim elf jaar professionele opvang aan. Sinds mei 2018 zijn we ook geopend in Oudenbosch. Wij hebben twee aparte ruimtes waar de kinderen kunnen spelen, ook hebben wij de mogelijkheid om buiten lekker te kunnen spelen

Onderscheidend Wij hebben verschillende mogelijkheden voor de ouder. Zo kunt u kiezen uit reguliere opvang, flexibele opvang en incidentele opvang voor een betaalbaar tarief.

U betaalt bij ons per vijftien minuten.

Kinderopvang De Dwergjes | Bosschendijk 187, Oudenbosch | 06-10649969 | info@dedwergjes.eu | www.dedwergjes.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie