bruisende zaken

Dé gietvloeren specialist

Dé gietvloeren specialist

01-12-2018

Een vloer vormt in veel gevallen de basis van een interieur, daar is Frederick Mann, eigenaar van Céjess Flooring, zich maar al te goed van bewust. “Voor elk type vloer bieden wij dan ook de perfecte oplossing.”

“Een oplossing voor elk type vloer”

Kwaliteit en service Een perfecte oplossing in de vorm van een gietvloer welteverstaan, want op dat gebied is Frederick dé specialist van Noord-Brabant en omgeving. “Met meer dan twintig jaar ervaring weet ik precies waar ik het over heb en kan ik mijn klanten optimaal adviseren bij de aankoop van een gietvloer. De verkoop verzorg ik zelf, voor het gieten werk ik samen met vaste applicateurs die net als ik kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel hebben staan. Naast gietvloeren leveren we ook prachtige gegoten wandpanelen en maken we prefab plinten voor met name de natte ruimten.” Verstand van zaken “Gietvloeren zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes. Van woningen tot showrooms of bijvoorbeeld restaurants, een gietvloer biedt eigenlijk alleen maar voordelen: naadloos, kleur-, kras- en slijtvast, vochtbestendig, scheuroverbruggend, geluiddempend en zeer duurzaam. En waarom je dan voor ons moet kiezen? Natuurlijk vanwege ons vakmanschap en jarenlange ervaring. Daarnaast hebben we ook veel kennis van de diverse ondergronden en weten we precies wat er nodig is om tot het best mogelijke resultaat te komen. Essentieel is dat de ondergrond superstrak is, daar zorgen we dan ook altijd voor aangezien je anders elke oneffenheid terugziet in het uiteindelijke resultaat. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je hebt bij Céjess Flooring als klant altijd te maken met dezelfde contactpersoon waardoor de lijnen kort zijn en er snel kan worden geschakeld.” En meer... Gietvloeren zijn overigens niet het enige wat Céjess Flooring te bieden heeft. “Daarnaast verkopen we namelijk ook coatingvloeren en mortelvloeren. Bel dus gewoon eens voor een afspraak om de mogelijkheden bij u thuis of binnen uw bedrijf te bespreken.”

Zeg Ja tegen een gietvloer van Céjess Flooring!

Céjess Flooring | Eigenaar: Frederick Mann | Roosendaal | 06-20955772 | www.cejess.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur