bruisende zaken

Timmers MediCare is terug! En hoe!

Timmers MediCare is terug! En hoe!

01-12-2018

Na een half jaar dicht te zijn geweest is Timmers MediCare weer terug op haar vertrouwde stek aan de Kade 51 te Roosendaal. Op 1 september was de herstart een feit en ging de bekende winkel in medische hulpmiddelen weer open.

“Het ondernemersbloed blijft toch stromen”, vertelt de trotse eigenaar Rolf Timmers. “Ik geloof dat onze onderneming een grote toekomst heeft als we offline retail kunnen verbinden met online retail. De mensen hebben ons gemist, dat blijkt uit de vele reacties die ik heb ontvangen.” De nieuwe winkel heeft een kernassortiment met de meest gebruikte medische hulpmiddelen. Als iemand een product wil dat niet zoveel gebruikt wordt kan dat direct, in de winkel, via internet worden besteld om de volgende dag te worden afgeleverd. Dat kan aan huis of in de winkel. De keuze is aan de klant. Net als bij een webshop dus

Er zijn vier assortimentsgroepen aanwezig in de winkel, te weten: Klein Mobiliteit zoals rollators, rolstoelen, krukken en scootmobielen, Bad & Toilet zoals douchestoelen, wandbeugels en toiletverhogers, ADL artikelen zoals aankleedhulpen, drinkbekers en aangepast bestek, Fit & Gezond artikelen zoals braces, bloeddrukmeters en hometrainers. U kunt tevens terecht voor de uitleen en verhuur van diverse hulpmiddelen. Daarnaast zijn er weer diverse spreekuren voor bijvoorbeeld elastische kousen door eMJe en Podoloog Rob Krijnen.

Timmers Medicare BV | Kade 51, Roosendaal | 0165-560609 info@timmersmedicare.nl | www.timmersmedicare.nl Ma t/m Vrij: 09.00 tot 17.00 uur. Zat: 10.00 tot 13.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie