bruisende zaken

Voor een gevuld buikje

Voor een gevuld buikje

01-12-2018

Als koken al je hele leven je grootste passie is, hoe geweldig is het dan als je daar je dagelijkse werk van kunt maken?! Dat is precies wat Marjan Hoogendijk, eigenaresse van cateringbedrijf ’t Gevulde Buikje deed.

Het begin “Mijn werk is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby”, begint Marjan haar verhaal. “Al jaren verzorgde ik voor vrienden, familie, collega’s en verenigingen feesten, recepties, buffetten en barbecues. Kennelijk was dat telkens zo’n succes dat steeds meer mensen zeiden dat ik daar echt meer mee moest gaan doen. Heel spannend, maar anderhalf jaar geleden heb ik dan ook daadwerkelijk die stap gezet en ben voor mijzelf begonnen met mijn eigen cateringbedrijf. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.” Zien doet eten “’t Gevulde Buikje biedt diverse mogelijkheden voor catering in Hoeven en omgeving; van een klein gezelschap van vier personen tot grote groepen, zowel zakelijk als particulier, iedereen kan bij ons terecht. Voor elke klant leveren wij maatwerk aangezien wij ons aanbod geheel afstemmen op diens wensen. Of het nu gaat om salades, een koud en/of warm buffet, hapjesschotels of onze speciale thema-barbecues, in overleg is vrijwel alles mogelijk.” Alles wat uit de professionele horecakeuken van ’t Gevulde Buikje komt, is met zorg bereid op basis van verse ingrediënten. “En ook de presentatie krijgt bij ons heel veel aandacht. Zien doet immers eten, vandaar dat ik wil dat alles er perfect uitziet.” December Feest Folder Voor onbezorgde en smaakvolle feestdagen heeft ’t Gevulde Buikje de speciale December Feest Folder, te bekijken via www.hetgevuldebuikje.nl of aan te vragen. Kerstbestellingen kunnen tot en met 19 december worden doorgegeven, bestellingen voor oud en nieuw tot en met 27 december. Bestel dus op tijd, voorkom teleurstellingen en geniet tijdens de feestdagen!

Voor onbezorgde en smaakvolle feestdagen kijk op www.hetgevuldebuikje.nl

’t Gevulde Buikje | Eigenaar: Marjan Hoogendijk President van Rijenlaan 79, Hoeven | 06-29517923 | www.hetgevuldebuikje.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).