bruisende zaken

Lekker gewoon &  gewoon lekker!

Lekker gewoon & gewoon lekker!

01-12-2018

Al meer dan dertig jaar een begrip in de regio: Restaurant Coenraads, vlak over de grens in het Belgische Essen. “Als je de buitenkant van het pand ziet, verwacht je niet wat voor bijzonders de binnenkant allemaal te bieden heeft”, aldus eigenaar Marc van Osta. “Kom dat dus zeker zelf eens ervaren!”

De beste wensen voor een smakelijk 2019

Uitgebreide menukaart Het aanbod bij Restaurant Coenraads is namelijk uitgebreid te noemen. “Op onze vaste menukaart vind je een zeer breed scala aan verse vis- en vleesgerechten, allemaal geschoeid op de klassieke Belgisch-Franse keuken.” Ter aanvulling op dit toch al zo uitgebreide menu, bieden ze bij Restaurant Coenraads nog wisselende suggesties. “In deze periode zijn dat bijvoorbeeld diverse wildgerechten.” Waar voor je geld Voor ieder wat wils dus in dit sfeervol aangeklede restaurant. “En je mag bij ons altijd waar voor je geld verwachten. De kwaliteit van de gerechten is altijd super en de porties zijn allesbehalve klein. Bij ons ga je dan ook zeker niet met een hongergevoel weer naar huis.” Zoals vroeger Marc en Gerda namen het restaurant zo’n 12,5 jaar geleden over van de vorige eigenaar en inmiddels draait ook zoon Davy volop mee in de zaak. “Hij heeft tegenwoordig in de keuken de touwtjes in handen, met de hulp van twee vaste krachten. Maar er wordt nog steeds gekookt zoals ‘vroeger’, oftewel ‘gekookt naar alle monden’. Coenraads is al meer dan dertig jaar een begrip in de regio en wij doen er alles aan om die goede naam hoog te houden. Dat is immers ook waarvoor onze gasten terug blijven komen.” Nieuwsgierig geworden? Ga het dan gewoon zelf eens ervaren. “Reserveren is overigens verstandig, met name in het weekend...”

Een begrip in de regio

Ringweg 1, Essen | 00323-6631091 / 06-51363135 | www.restaurantcoenraads.nl | www.restaurantcoenraads.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).