bruisende zaken

Word een echte prof!

Word een echte prof!

01-01-2019

Natuurlijke ingrediënten irriteren de huid niet en veroorzaken geen allergieën. Candying is de vernieuwde manier van body sugaring. Ontharen met xylitolpasta’s van Scandinavian Skin Candy is makkelijker dan het traditionele sugaring.

Met een breed aanbod aan beauty verwante producten in de groothandel!

Skin Candy werkt met natuurlijke producten. Het kleeft ook niet aan levende huidcellen waardoor er minder tot geen roodheid ontstaat en de behandeling minder pijnlijk is in vergelijking tot harsen. Het bevat geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.

Makkelijke techniek

De techniek van de ontharing met Skin Candy is eenvoudig aan te leren en minder belastbaar voor je gewrichten.

Er wordt gewerkt met de bovenarmspieren en niet met de duim en pols, zoals bij andere merken het geval is.

Dag 1: How To Candy! Theorie en daarna de techniek oefenen op de benen. Zorg voor haar op je benen zodat we bij elkaar kunnen oefenen. € 99,- excl btw.

Dag 2: Candy On! Techniek verbeteren op de benen en daarbij leer je ook candyen van bikinilijn, oksels en gezicht inclusief wenkbrauwen. € 99,- + startpakket € 220,- excl btw.

Wil jij meer inkomen genereren in je salon of van die plakkende hars af? Schrijf je dan in voor een cursus!

Wil jij op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website.

BiBi’s Beauty & Supplies Eigenaresse: Bargje Boudens 0165-856030 Gastelseweg 185 Roosendaal info@bibisnaildesign.com | www.bibisnaildesign.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).