Column

Lichaamsmassage: ontspanningsmassage en hotstone

Lichaamsmassage: ontspanningsmassage en hotstone

01-01-2019

Een ontspanningsmassage is erop gericht om de algehele ontspanning van lichaam, geest en spieren te bevorderen.

“Je droomt even heerlijk weg”

Een massage kan klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, stijve spieren en stress tegengaan, zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanvoer van zuurstofrijk bloed en de afvoer van afvalstoffen.

Bij de Hotstonemassage wordt je met handen en hete basalt stenen gemasseerd. Dit zorgt voor een diepere ontspanning en een betere doorstroming van bloed en lymfe. Door de massage in combinatie met de warmte worden eventuele blokkades in het spierweefsel makkelijker opgelost. De warmte zorgt dat de spieren ontspannen en ook de circulatie van het zenuwstelsel wordt gestimuleerd, wat kan leiden tot een optimale balans tussen lichaam en geest. Een hotstonemassage is geschikt voor mensen met rugklachten, slechte circulatie, stress of depressie. Maar ook gewoon om heerlijk te ontspannen.

In de salon creëren we een rustige sfeer. Je geniet van een heerlijke ontspanningsmassage in een warme, sfeervolle ruimte met rustige, ontspannende muziek. Je droomt even heerlijk weg.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.beauty-by-ivanka.nl of bel ons op 0164-683109

Moeder en dochter die onder één dak samenwerken. Dat dit een groot succes kan zijn, bewijzen dochter Ivanka en moeder Lian. Zij bieden gespecialiseerde pedicurebehandelingen en diverse schoonheidsbehandelingen zoals hand-, lichaams- en gelaatsbehandelingen waaronder Mesoperfection, maar ook bruidsarrangementen, wimperbehandelingen en spray-tanning.

Slotweg 2b, Lepelstraat 0164-683109 www.beauty-by-ivanka.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).