Column

Hoe worden we goed gescheiden ouders?

Hoe worden we goed gescheiden ouders?

01-01-2019

Jij – partner, vader, moeder – hebt er alles aan gedaan wat je kon om jullie relatie te laten slagen. Misschien heb je spijt van bepaalde keuzes of dingen die je hebt gedaan. Als je het anders had gekund, had je het vast anders gedaan. En nu is het besluit gevallen. Jullie gaan scheiden.

Veel ouders kunnen in de eerste fase van de scheiding niet alles overzien. Als je besloten hebt om te gaan scheiden is je leven en dat van je kinderen even heel onzeker. Vaak ben je overmand door emoties en komt er veel op je af. Als ouders hebben jullie de plicht om respectvol te scheiden. Die plicht heb je naar je kinderen en ook naar elkaar. Wij begeleiden jullie daarbij.

Onze aanpak is uniek. Omdat we jullie begeleiden bij zowel de menselijke als de zakelijke kant van jullie scheiding, hoeven jullie je verhaal maar één keer te vertellen. Je regelt dus alles onder één dak. Wij geloven dat je kunt scheiden in verbinding. Dat klinkt tegenstrijdig, maar dat is het niet. Verbinding betekent dat je samen de relatie goed afsluit en samen de losse eindjes oplost. Maar scheiden in verbinding betekent ook dat je de menselijke en de zakelijke aspecten van een scheiding combineert. Kies je voor ons om jullie te helpen bij jullie scheiding, dan kies je voor zorg
- vuldige begeleiding voor, tijdens en na je scheiding. Zodat wat ooit zo mooi was, waardig kan worden afgesloten.

Hierdoor is je scheiding vlot en kundig geregeld en kunnen jullie weer verder met je leven. Als Goed Gescheiden Ouders.

Meer weten? Kijk op www.fenv-mediation.nl

F&V Mediation | 085 0657420 info@fenv-mediation.nl www.fenv-mediation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen