bruisende zaken

”Passie voor fotografie en de natuur”

”Passie voor fotografie en de natuur”

01-02-2019

Ze gaf haar man ooit een camera cadeau, maar ging er vervolgens zelf mee aan de haal. Fotograferen groeide al snel uit tot een passie van Anita Bosker. Meer dan dat zelfs, want sinds twee jaar verzorgt zij onder de naam Fotografie met zorg ook diverse workshops.

Zorgvuldig & creatief

Macrofotografie

“In mijn werk als fotografe combineer ik mijn passie voor fotografie met mijn liefde voor de natuur”, vertelt Anita. “Ik vind het heerlijk om erop uit te trekken, de natuur in, genieten van wat ik zie en uitgebreid de tijd nemen om dit sfeervol vast te leggen op beeld.” Geen wonder dat Anita macrofotografie noemt als haar specialisme. “Een passie die ik ook over probeer te dragen op degenen die bij mij een workshop volgen.” Anita geniet ervan om andere mensen te leren om hun camera beter te begrijpen en goed en zorgvuldig te fotograferen. “En als ze dan daarnaast ook de natuur ontdekken en ze er inspiratie opdoen om hun eigen creativiteit te laten stromen, dan is dat helemaal geweldig. Ieder mens is namelijk creatief, ook al denken sommigen in eerste instantie van niet. Mijn workshops richten zich dan ook niet zozeer op de technische aspecten van het fotograferen, maar veel meer op het creatieve deel. Als je met zorg fotografeert, kunnen je beelden een bepaalde beleving oproepen en ik ben elke keer weer geraakt als mijn werk iets oproept in mensen.”

In opdracht

Naast het verzorgen van workshops fotografeert Anita ook regelmatig in opdracht. “Bijvoorbeeld voor bedrijven die hun producten of hun bedrijf zelf op een mooie, zorgvuldige manier in beeld gebracht willen hebben. Goede en echte foto’s van je bedrijf of instelling stralen namelijk vertrouwen uit en laten een betere indruk achter dan een gewone stockfoto en ze vertellen in één oogopslag waarom een klant voor jou zou moeten kiezen. En daar kan ik voor zorgen... met zorg!” Hetzelfde geldt voor de werken die Anita verkoopt: ook dat zijn stuk voor stuk foto’s met zorg die zorgen voor een stukje natuur aan de muur.”

Opperstraat 23, Oud Gastel 06-46236855 www.anitabosker.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur