bruisende zaken

KNB Security Services Uw beveiligingspartner in de regio

KNB Security Services Uw beveiligingspartner in de regio

01-02-2019

Wij zijn gespecialiseerd in het beheersen van risico’s en deze zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor werken wij samen met diverse partners op het gebied van techniek, maar op het moment dat het op de fysieke beveiliging door beveiligers aankomt, zijn wij de partner bij uitstek.

Sinds 2011 werken Kris Boender en Nadina Jahangier samen binnen KNB en sturen zij een klein team van beveiligers aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijfspanden en woonhuizen en het uitvoeren van surveillance en alarmopvolging in de regio.

Wij adviseren en schrijven een volledige risicoanalyse waarbij wij alle risico’s en mogelijke maatregelen benoemen waarna wij samen met de opdrachtgever om de tafel zitten om deze te bespreken en daar waar nodig de juiste stappen en maatregelen te treffen.

Wij voeren onder meer objectbewaking op locatie en mobiele surveillance uit met als doel preventief te werken. Alarmopvolging (met sleutelbeheer) is daarentegen ook erg belangrijk. De meeste bedrijven en tegenwoordig ook steeds meer woningen hebben een alarmsysteem, maar als de nood aan de man is, blijkt de opvolging niet goed geregeld. De medewerkers of bewoners zijn niet bereikbaar of niet in de buurt. Door dit aan ons uit te besteden is er altijd een surveillant beschikbaar en in de buurt om binnen de afgesproken tijd te reageren op een alarmmelding.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact met ons op via 085
- 401 93 42 of info@knbsecurity.nl

Buiten de reguliere beveiligingswerkzaamheden verzorgen zij ook vakgerelateerde trainingen en opleidingen op hun locatie in Oudenbosch.

Oudlandsedijk 6F Oudenbosch 085 - 401 93 42 www.knbsecurity.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).