bruisende zaken

Marc maakt het voor je!

Marc maakt het voor je!

01-02-2019

Marc Heijnen is in 2016 begonnen met zijn eigen bedrijf: Heijnen Metsel- en tegelwerken. Na 24 jaar vast dienstverband vond hij het tijd om zijn eigen weg te gaan. Hij wilde vooral op het gebied van tegelwerk zijn eigen ideeën graag overbrengen op de klant.

Een badkamer moet een rustgevende omgeving zijn, zodat je de dag rustig kunt beginnen en na een dag hard werken heerlijk kunt ontspannen. Marc maakt het voor je! Hij is thuis in het ruime aanbod van tegels en bespreekt van tevoren graag met de klant hun wensen en/of ideeën. Die worden dan op de geplande datum tot uitvoer gebracht.

Niet alleen voor badkamers kun je bij Marc terecht, maar ook voor al het andere tegelwerk in huis, zoals woonkamervloeren, keukens, garages etc. Ook diverse klussen eromheen neemt hij mee in zijn werkzaamheden. Dus ook metselwerk, stucwerkzaamheden en klein timmerwerk. Voor het loodgieterswerk werkt hij samen met een gecertificeerd loodgietersbedrijf met wie hij de planning goed kan afstemmen.

Dus mocht hij je interesse gewekt hebben, aarzel dan niet, neem contact op met Marc en stel hem al je vragen.

Heijnen Metsel- en tegelwerken verzorgt al het tegelwerk in huis. En ook voor metselwerk, stucwerkzaamheden en klein timmerwerk kun je bij Marc Heijnen terecht.

Eksterdonk 13, Sint-Willebrord | 06 46036386 | Facebook: Heijnen metsel-en tegelwerk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).