bruisende zaken

Culinair maatwerk

Culinair maatwerk

01-02-2019

Geef je een feestje, maar heb je geen zin om zelf in de keuken te staan? Geen probleem! Schakel gewoon de BBQ-mannen in en alles wordt geheel voor je verzorgd.

“Lekker en goed eten tegen een mooie prijs”

BBQ en meer

“De naam BBQ-mannen zegt het eigenlijk al”, begint eigenaar Hans van Oudenaren zijn enthousiaste verhaal. “Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van barbecuepartijen. Maar dat is niet het enige wat we doen, want ook voor bijvoorbeeld buffetten, salades, hapjes en ijs ben je bij ons aan het juiste adres.”

Ontzorgen

Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of de BBQ-mannen kunnen het verzorgen. “In overleg is vrijwel alles mogelijk. We bieden een aantal vaste menu’s, maar daarvan kan uiteraard ook worden afgeweken mocht de klant toch liever iets anders willen.” Je feest, receptie of wat voor evenement dan ook is dus in vertrouwde culinaire handen bij de BBQ-mannen. “En we gaan zelfs nog verder dan dat, we kunnen onze klanten namelijk volledig ontzorgen. En ook voor de barbecue wordt gezorgd, net als voor deskundig personeel, mocht dat nodig zijn.”

Uit de hand gelopen hobby

De BBQ-mannen bestaat inmiddels zo’n acht jaar, maar Hans omschrijft het nog steeds als een uit de hand gelopen hobby. “Ik vind het gewoon geweldig om te doen. Elke keer kom ik weer op een ander feest en iedereen is blij. Mooier kun je het toch eigenlijk niet hebben?!” En of het nu om een groot of een klein gezelschap gaat, Hans draait er zijn hand niet voor om. “Ik heb zelfs weleens voor groepen van een paar duizend personen het eten verzorgd, daar stem je het aanbod gewoon op af, want voor elke klant lever ik weer maatwerk. En dat alles in het hele land en tegen een zeer scherpe prijs. Geef je dus een feestje, dan weet je mij te vinden!”

Eigenaar: Hans van Oudenaren | Moerstraatseweg 92, Moerstraten 06 525 484 01 | info@bbqmannen.nl | www.bbqmannen.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).