bruisende zaken

Tastbare  herinneringen

Tastbare herinneringen

01-02-2019

Je hebt een dierbare verloren en vindt het moeilijk afstand te doen van zijn of haar kleding. Die gaf jouw dierbare zijn of haar identiteit, de kledingstukken vertellen iets over de smaak en lievelingskleuren van de persoon die ze gedragen heeft. Wat te doen met die speciale kledingstukken vol herinneringen?

Op mijn veertigste gebeurde het ondenkbare. Op 3 november 2017 overleed mijn man Ferdy tijdens een operatie. Mijn wereld stortte in. Hoe nu verder? Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om je dan te omringen met herinneringen aan jouw dierbare. Een mooie tastbare herinnering die je vast kan pakken en die troost kan bieden. Een herinneringsdeken, een troostkussen, een knuffel, een fotolijstje. Vooral voor kinderen is het zeer waardevol. Omdat het een tastbaar aandenken is kunnen ze ermee knuffelen, eraan voelen en ruiken. Bij ieder aandenken hoort een persoonlijk verhaal, een mooie herinnering.

Het verwerken van Ferdy’s kleding in tastbare herinneringen was voor mij een helend proces. Het bracht mij rust, gaf mij iets om handen (er kwam ook echt iets uit mijn handen), maakte mijn hoofd leeg en bracht mij tastbaar troost.

Graag wil ik anderen de mogelijkheid bieden om hun eigen persoonlijke, tastbare herinneringen te maken met alle mooie, bijzondere verhalen die daarbij horen.

Om deze reden ben ik naaiatelier Ferlies begonnen waar ik graag voor jou of samen met jou aan de slag ga. Graag hoop ik jou te mogen ontmoeten in mijn atelier om jouw tastbare herinnering te realiseren.

Eigenaar: Liesbeth van Merrienboer | Sterrebos 21, Oud Gastel | 06 30 40 11 70 | ferlies@gmail.com www.ferlies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).