column

Persoonlijke Gezondheidscheck? Preventief Medisch Onderzoek

Persoonlijke Gezondheidscheck? Preventief Medisch Onderzoek

01-02-2019

Het is voortaan mogelijk om je op een heel moderne manier te laten scannen met een apparaat dat in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt.

Natuurgeneeskunde en Coaching: een gouden combinatie.

Je houdt gedurende een minuut een staafje vast in je hand. Door kleine pulsen die je niet voelt, worden 250 punten doorgemeten waardoor informatie uit je lichaam wordt afgelezen. Dit heet Biometrie. Er worden tientallen rapporten gegenereerd en je krijgt hier een op maat gemaakte samenvatting van die voor jou duidelijk is. Je krijgt gezondheidstips op maat over allerlei aspecten in je lichaam.

De baas betaalt De werkgever staat je toe en biedt je de mogelijkheid om jou een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden, hij betaalt dit voor je.

Hiermee voldoet het bedrijf aan de wettelijke verplichting een PMO aan haar personeel aan te bieden.

Er is geen bloedtest en ook geen urinetest nodig. Prijs van de scan: zie website De Begeleidingscoach/ Natuurgeneeskunde Plus. Wordt afhankelijk van je pakket door jouw verzekeraar vergoed.

Actie: Je krijgt een jaar lang gratis toegang tot 140 gezondheidstrainingen ter waarde van € 199,-

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).