Bruisende zaken

Bevestig op een alternatieve manier je partnerrelatie.

Bevestig op een alternatieve manier je partnerrelatie.

01-02-2019

Door middel van een ceremonie kan ik voor twee mensen een relatie bezegelen; gebaseerd op het oeroude ‘binden van de handen’ (handfasting).

Bel of mail Joocke Scholte, kies voor een Rituele Verbinding en geef een diepere betekenis aan je relatie!

Als er in de dorpen vroeger geen priester of ‘ambtenaar’ voorhanden was om een huwelijk te sluiten, dan beloofden de echtelieden elkaar trouw te zijn voor een jaar en een dag. Deze belofte werd, ten overstaan van de dorpelingen, bezegeld met het hangen van een lint over de handen. In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor een niet-kerkelijke ceremonie. En toch wil men samen, met een ritueel en met familie en vrienden, een diepere betekenis geven aan hun relatie. Ook als je niet voor de Burgerlijke Stand wil trouwen, kan een ceremonie als deze de relatie op een andere manier bezegelen.

Je kunt de verbinding met zijn tweeën doen, maar ook met 200 gasten is mogelijk. De ceremonie is heel ingetogen en serieus. Er wordt aandacht geschonken aan een ‘altaar’ waar, voor het bruidspaar, belangrijke voorwerpen op liggen. Ook worden de vier windstreken geëerd met aarde-, water-, lucht- en vuurelementen. Zij fungeren mede als getuigen...

Als je al getrouwd bent, of samenwoont kun je uiteraard ook een belofte aan elkaar uitspreken. Dat kan op de trouwdag, maar ook op een dag die voor jullie belangrijk is (bijv. de registratie van je partnerschap of iets anders). De ceremonie blijft gelijk zoals hierboven beschreven.

Joocke Scholte bruist van enthousiasme als ze over haar mooie bedrijf Rituele Verbindingen praat. Niet zo verwonderlijk, want wat is er nou mooier dan een ceremonie waarbij twee mensen hun relatie bezegelen en volmondig ja tegen elkaar zeggen?

Fianestraat 19, Bergen op Zoom 06 - 400 90 316 mail2joocke@hotmail.com rituele-verbindingen.wix.com/info

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).