bruisende zaken

Zet je voeten op  de eerste plaats

Zet je voeten op de eerste plaats

01-03-2019

Of je nu wel of geen risicovoeten hebt, iedereen verdient een goede voetverzorging. Verzorging die ze bij Pedicure Praktijk Roosendaal maar al te graag en zeer vakkundig bieden.

Specialisaties “Wat voor voetproblemen je ook hebt, reken maar dat wij je kun helpen, ”vertelt eigenaresse Claudia Matthijssen. “Zowel mijn twee collega’s als ik zelf zijn niet alleen opgeleid tot pedicure, maar ook tot medisch pedicure en we bieden specialisaties als oncologische en geriatrische voetzorg en medisch sportpedicure. Op die manier kunnen we een zeer brede groep van dienst zijn.” Klant staat voorop Bij Pedicure Praktijk Roosendaal hebben ze niet alleen alle disciplines in huis, ze zijn ook nog eens ontzettend gepassioneerd met hun vak bezig.

“We staan er echt voor onze klanten en doen er dan ook alles aan om die van hun klachten af te helpen. Als dat lukt en de klant blij en tevreden de deur weer uitloopt, is dat voor ons de mooiste beloning die er is. Zet je voeten dus op de eerste plaats en maak een afspraak bij Pedicure Praktijk Roosendaal.”

Wij declareren rechtstreeks bij de zorgverzekeraar

Heilig Hartplein 28 Roosendaal 0165-328367 info@pedicurepraktijkroosendaal.nl www.pedicurepraktijkroosendaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).