bruisende zaken

Deze producten werken écht

Deze producten werken écht

01-03-2019

Tijdloze schoonheid, meer gezondheid en meer power, dat is waar de producten van LR Aloë Vera voor staan. Een concept waar Claudia Matthijssen zich volledig in kan vinden. Vandaar dat zij als zelfstandig partner van LR Health & Beauty ook deze producten verkoopt.

Puur natuur

Verschillende lijnen “Ik heb zelf ervaren hoe goed deze producten werken en ook van mijn klanten krijg ik uitsluitend positieve reacties”, vertelt Claudia. “Het aanbod is ook heel breed, dus er is voor ieder wel wat wils te vinden.” Zo biedt LR Aloë Vera een speciale lijn voor de dagelijkse huidverzorging, maar bijvoorbeeld ook een eigen make-up lijn en een parfumlijn. “En al deze producten zijn eenvoudig via mij te bestellen.” Zonder parabenen Als een van de grote voordelen van de producten van LR Aloë Vera noemt Claudia dat ze geen parabenen bevatten en dus door iedereen te gebruiken zijn, wat je culturele achtergrond ook is.

“En dat geldt lang niet voor alle verzorgingsproducten. Maar ik kan je garanderen dat dit puur natuurlijke producten zijn waar je echt baat bij hebt. Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag meer over.”

Heilig Hartplein 28 Roosendaal 06-22831987 Eigenaar Claudia Matthijssen www.roosendaal.lr-partner.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).