bruisende zaken

Trendy kapsalon in Roosendaal

Trendy kapsalon in Roosendaal

01-03-2019

Tijd voor een bezoekje aan de kapper? Maak dan eens een afspraak bij Riviera Hairstyles in Roosendaal. Hét adres voor een mooie nieuwe coupe tegen een zeer scherpe prijs. “Wij willen namelijk dat iedereen er mooi uit kan zien”, aldus Esther van Herwijnen.

“Hoge kwaliteit tegen een vrij lage prijs”

Iedereen is welkom In augustus 2016 opende Riviera Hairstyles haar deuren in Regionaal Behandelcentrum Wiekendael. “Dit betekent overigens niet dat alleen cliënten van Wiekendael bij ons terechtkunnen als klant. Integendeel zelfs, iedereen is juist welkom in onze trendy kapsalon en die verscheidenheid aan klanten is wat voor ons het werk zo leuk maakt. Elke dag is weer anders...” Kwaliteit Speerpunt van Riviera Hairstyles is dat zij een hoge kwaliteit bieden tegen een vrij lage prijs. “We hebben beiden veel ervaring in het kappersvak en volgen ook regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op kappersgebied. Knippen, kleuren, haarverlenging, watergolven, permanenten, we doen het allemaal. En wat voor coupe je ook wilt, van super trendy tot meer behouden, wij kunnen alle kapsels knippen.” Bovendien werken ze in deze salon uitsluitend met kwaliteitsproducten. “Bijvoorbeeld van het merk Goldwell. We willen onze klanten immers het beste bieden, maar dan wel betaalbaar voor elke ‘portemonnee’.” Maak een afspraak Inmiddels weten steeds meer mensen Riviera Hairstyles te vinden, ook van buiten Wiekendael. “En dat is precies onze bedoeling. We willen dat iedereen weet wie we zijn en wat we kunnen.” Maak dus gewoon eens een afspraak bij deze kapsalon en laat je zelf overtuigen van de kapperskwaliteiten van dit enthousiaste tweetal. “We doen er alles aan om je blij met je nieuwe coupe weer naar huis te laten gaan!”

Filmpje gepakt in de bioscoop in Roosendaal? bij inlevering van het kaartje ontvang je 5% korting op een behandeling!

Riviera Hairstyles Kalsdonksestraat 89 Roosendaal | 088-5573836 | rivierahairstyles@gmail.com | www.rivierahairstyles.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).