bruisende zaken

Uw partner voor Arbeidsmobiliteit

Uw partner voor Arbeidsmobiliteit

01-03-2019

Hans de Kruijff is op 1 januari 2018 begonnen met Stay at Work. Vanuit zijn achtergrond als ondernemer in zowel personeelsbemiddeling als re-integratie heeft hij een format bedacht waarbij hij beide werelden wil koppelen zonder dat ze conflicteren met elkaar. Op deze manier is Stay at Work de totaaloplosser van vraagstukken met betrekking tot positionele verandering op de arbeidsmarkt. Door deskundige begeleiding en heldere communicatie kan Stay at Work voor u de samenwerkingspartner zijn op het gebied van oplossingen met betrekking tot arbeidsmobiliteit.

Kernwaarden Stay at Work richt zich op samenwerking voor de lange termijn. De kernwaarden waar Stay at Work vanuit werkt zijn deskundigheid, inzet, betrouwbaarheid, realisme en oplossingsgerichtheid. De diensten van Stay at Work kunnen van toepassing zijn in situaties van verzuim, onvrijwillig ontslag, arbeidsconflict, ontslag bij boventalligheid en uitbreiding.

Samenwerking Bent u op zoek naar een deskundige samenwerkingspartner op het gebied van arbeidsmobiliteit? De dienstverlening van Stay at Work wordt graag persoonlijk met u besproken. Mocht u interesse hebben in een advies, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen, zodat er een passende oplossing gevonden kan worden.

Stay at Work | Turfhoofd 39 Oudenbosch | 0165 328 421 | info@stayatwork.nl | www.stayatwork.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Roosendaal Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).