column

Voeten  verdienen deskundige                aandacht

Voeten verdienen deskundige aandacht

01-03-2019

Voeten moeten je tenslotte je hele leven brengen waar je wilt zijn en het liefst zonder pijn. Een bezoek aan een salon met een goed opgeleide pedicure kan je voeten de juiste aandacht bieden.

“Wij zijn gespecialiseerd in de reumatische en diabetische voet”

De meeste mensen zijn bekend met de basisbehandeling van een pedicure. Wij letten tijdens de behandelingen op alle aspecten van de voet die kunnen leiden tot doorverwijzing naar een huisarts of therapeut.

De voet van een diabetespatiënt is extra kwetsbaar door verminderde bloedsomloop in benen en voeten. Het gevoel in de voeten kan verminderen of uitvallen en de stand van de voeten kan veranderen. Diabetespatiënten kunnen beter niet zelf kloven, eelt, likdoorns, blaren, wondjes en verkleuringen behandelen. Een regelmatig bezoek aan de pedicure is zeker aanbevolen.

De reumatische voet is extra gevoelig voor ontstekingen, slijtage en standveranderingen. Door beperkte bewegingsmogelijkheden of in de verdrukking komen van de tenen kunnen de nagels verkleuren, verdikken, verdunnen of brokkelig worden.

Ook voor sporters die last hebben van schimmelnagels is een bezoek aan de pedicure de oplossing voor jeuk, branderige voeten en andere ongemakken.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.beauty-by-ivanka.nl of bel ons op 0164-683109

Slotweg 2b, Lepelstraat 0164-683109 www.beauty-by-ivanka.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).