Column

Spray tanning

Spray tanning

01-05-2019

In tegenstelling tot zonnen en de zonnebank is spray tanning goed voor je huid. En het geeft je heel snel een prachtige bruine huid.

“een mooi kleurtje zonder zon”

Een spray tan zorgt voor een egale bruine kleur. Een goudbruine kleur die zich aanpast aan jouw eigen huidskleur waardoor het natuurlijk oogt. Ongeveer acht uur na de spray tan zal de uiteindelijke kleur zich hebben ontwikkeld. Spray tanning heeft hetzelfde effect als tien tot veertien dagen in de zon liggen. Afhankelijk van onder andere je douchegebruik en huidverzorging zal de tanning spray ongeveer vijf tot zeven dagen blijven zitten. Het is handig wanneer je loszittende kleding draagt na het uitvoeren van de spray tan, zodat de tan zich egaal kan ontwikkelen.

Voordelen van spray tanning:
• Goed voor je huid en geen UV-straling
• Direct een gebruinde huid
• Ideaal voor bruiloften, gala’s, evenementen en fotoshoots
• Je ziet er fantastisch uit
• Natuurlijk resultaat Wij vertellen je graag meer over de behandeling. Je bent hiervoor van harte welkom in onze salon.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.beauty-by-ivanka.nl of bel ons op 0164-683109Moeder en dochter die onder één dak samenwerken. Dat dit een groot succes kan zijn, bewijzen dochter Ivanka en moeder Lian. Zij bieden gespecialiseerde pedicurebehandelingen en diverse schoonheidsbehandelingen zoals hand-, lichaams- en gelaatsbehandelingen waaronder Mesoperfection, maar ook bruidsarrangementen, wimperbehandelingen en spray tanning.

Slotweg 2b, Lepelstraat 0164-683109 www.beauty-by-ivanka.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).