Bruisende zaken

Taart voor een bijzondere gelegenheid?

Taart voor een bijzondere gelegenheid?

01-05-2019

Mijn naam is Ingrid Kieft en sinds 2014 maak ik taarten voor familie en vrienden. Wat begon als hobby is ondertussen uitgegroeid tot een passie.

Na mijn eerste cursus werd ik gegrepen door het taartvirus en al snel ging ik verder met professionele decoratiecursussen. Er volgden ook workshops waardoor ik mij verder kon gaan ontwikkelen in het maken van suikerbloemen en andere technieken zoals royal icing.

Wat kan De Zoete Lach voor u betekenen? De droom van De Zoete Lach is om voor iedereen die taart te maken die de ‘wowfactor’ heeft. Hiervoor kan men gebruikmaken van het ontwerp dat door De Zoete Lach wordt gemaakt, maar men mag ook een foto geven of de wensen bespreken zodat de taart passend is voor de gelegenheid.

Schroom niet en stuur geheel vrijblijvend een berichtje.

Veel liefs, Ingrid KieftIngrid Kieft maakt handgemaakte en gepersonaliseerde taarten en gebak. Zo kan iedereen de taart vinden die het beste bij hem of haar past. Alle wensen kunnen besproken worden en indien mogelijk passend worden gemaakt in het ontwerp. Ook kan men zelf voorbeelden meenemen om duidelijk te maken welke taart men graag zou  willen hebben.

Neem contact op met Ingrid, bespreek jouw wensen met haar en zij gaat aan de slag om speciaal voor jou de mooiste taart te maken.

De Zoete Lach | Cipresberg 116, Roosendaal 0165-538069 | 06-17320636 | www.dezoetelach.nl www.facebook.com/dezoetelach

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen