Column

Tastbare herinneringen van kleding

Tastbare herinneringen van kleding

01-05-2019

Men zegt dat verlies ‘een plekje’ moet krijgen. Dat je, wanneer je iemand verloren bent, dat verlies als het ware ruimte moet geven. Maar soms weet ik niet waar dat plekje is. Soms zoek ik naar een plaats die ruimte heeft voor mijn tranen.

Ik begrijp wel dat wanneer men zegt dat iets een plekje moet krijgen men dit dan figuurlijk bedoelt. Maar hoe dan, hoe geef je het een plekje? Er is geen protocol voor. Alleen jij kunt op zoek gaan naar dat plekje. Ik heb misschien wel het plekje voor mijzelf gevonden. Ik vul een plekje in mijn hart met herinneringen aan Ferdy. Niet met gemis. Ik vul het plekje juist met de warmste, de fijnste en de mooiste tastbare herinneringen gemaakt van zijn kleding. Het mooiste aan herinneringen is dat niemand ze van je af kan nemen.

In Naaiatelier Ferlies kunt u onder begeleiding zelf aan de slag om de kleding van uw dierbare te verwerken in een tastbare herinnering. U kunt er ook voor kiezen om het helemaal door mij te laten maken.

Liesbeth van Merrienboer | Sterrebos 21, Oud Gastel | 06 30 40 11 70 | ferlies@gmail.com | www.ferlies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur