bruisende zaken

RUST & ontspanning

RUST & ontspanning

01-05-2019

Wat als een hobby is begonnen, wil ik verder in de praktijk brengen. Na verschillende opleidingen en cursussen, moest het er maar eens van komen: een eigen massagepraktijk.

Maak eens een afspraak voor een ontspanningsmassage!

Ik geef verschillende massages: Vlindermassage Dit is een eenvoudige zachte en subtiele massage op de ruggengraat, die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Het nodigt het lichaam uit om blokkades en (oude) spanningen los te laten. Er komt weer balans in het lichaam.

Intuïtieve massage Masseren met aandacht en gevoel zonder plan of schema. ik stem me af op de persoon die ik dan masseer.Zo wordt er gemasseerd op jouw behoefte van dat moment De kwaliteit van aanraken zorgt voor een krachtige helende werking.

Chakramassage Bij de door mijzelf ontwikkelde massage maak ik gebruik van edelstenen. Bij elke chakra hoort een bepaalde energetische massage, die kan helpen om een bewustwordingsproces op gang te brengen, waardoor klachten kunnen afnemen.

Frida’s Massage & Healing praktijk 06 2707 5534 Cinnaberdijk 88, Roosendaal fb

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen