bruisende zaken

Dagelijks bereid ambachtelijk ijs

Dagelijks bereid ambachtelijk ijs

01-05-2019

Het lekkerste ijs van Essen en ver daarbuiten. Een kenmerk van ons ambachtelijk ijs is dat het dagelijks, met de meeste zorg, vers wordt bereid. Hiervoor gebruiken we uiteraard enkel de beste grondstoffen die we zoveel mogelijk plaatselijk en biologisch proberen in te kopen. We bieden dagelijks een waaier van smaken aan, zowel de klassiekers als enkele nieuwigheden.

Jstaarten en lammetjes Had u graag een ijstaart met de ijssmaken die u het lekkerst vindt en hierop de foto of afbeelding van uw keuze, of liever een ijslam? Laat het ons weten en wij maken ze voor u.

IJsmobiel Onze ijsmobiel heeft een vast traject dat elke week herhaald wordt. De mensen die echter graag onze ijskar voor een gezelschap tot voor de deur laten komen opdat iedereen naar wens zijn of haar eigen ijsje of coupe kan samenstellen kan ons steeds telefonisch of via email contacteren zodat wij deze reservering voor u kunnen vastleggen. Een uiterst geschikt dessertje voor op een verjaardagsfeestje, een communiefeest, voor na het huwelijk aan de kerk of het gemeentehuis,...

Elke dag tot uw dienst. Van april tot september zijn wij elke dag open.

Check de website of Facebook voor de openingstijden.

ROMA | Stationsstraat 115, Essen (Be) | +32 (0)3 667 23 63 | info@roma-ijs.be | www.roma-ijs.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie