Column

NIEUW! GRATIS INLOOPSPREEKUUR SCHEIDEN

NIEUW! GRATIS INLOOPSPREEKUUR SCHEIDEN

01-08-2019

Hoe regel je een scheiding? En wat zijn de gevolgen voor onze woning en de hypotheek?

Als je besloten hebt om te gaan scheiden, moet er veel geregeld worden én wil je snel weten waar je aan toe bent. Daarom zijn F&V Mediation en de Hypotheekshop Roosendaal een unieke samenwerking aangegaan. Vanaf dinsdag 3 september houden we iedere 1e dinsdagavond van de maand van 19.00 tot 21:00 uur een gratis inloopspreekuur. Hier kun je met al je vragen terecht die te maken hebben met scheiden.

'‘De kracht van F&V Mediation is dat we mensen van A tot Z begeleiden bij alles wat er bij een scheiding komt kijken'’, aldus Frank Roelen, MfN-registermediator. ''Zo helpen we ouders bij het opstellen van een ouderschapsplan. Maar we bieden ook hulp bij alle andere zaken die geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld kinder- en partneralimentatie, pensioenverdeling én de fiscale aspecten van een scheiding. We begeleiden het gehele proces, schrijven het convenant en dienen het in bij de rechtbank''.

Bij de Hypotheekshop Roosendaal is Jeanette Fransen dé specialist op het gebied van hypotheken en scheiden. Door haar kennis en creativiteit weet ze snel wat er wel en niet mogelijk is m.b.t. de woonwensen en hypotheek na de scheiding.

F&V Mediation & De Hypotheekshop Roosendaal Iedere 1e dinsdag van de maand van 19:00 – 21:00 uur Laan van Limburg 12 Roosendaal
• www.fenv-mediation.nl
• www.hypotheekshop.nl/roosendaalroselaar

085 0657420 | info@fenv-mediation.nl | www.fenv-mediation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).