bruisende zaken

Het grootste evenement is samenwerken

Het grootste evenement is samenwerken

01-09-2019

Om goed te kunnen samenwerken in een centrum heb je iedereen nodig; winkeliers, horeca, gemeente, vastgoed en bewoners. Om deze samenwerking goed te kunnen leiden hebben we een bestuur in de vorm van centrummanagement.

Nu kun je met centrummanagement alles aan tafel bedenken, maar op de werkvloer moet het wel overgenomen worden. In de loop der jaren komt er nu wel het gevoel dat het gaat kloppen wat er aan tafel verzonnen wordt. Als het gaat over evenementen zitten we op een goede koers, de samenwerking met de gemeente gaat beter en sneller.

Het contact tussen winkeliers en horeca gaat ook beter. Ik heb het idee dat elkaars belangen beter begrepen worden. Maar het duurt nog wel even om alles op een lijn te krijgen.

De leegstand in een winkelgebied maakt het niet makkelijker om positief te blijven, je merkt dat winkeliers in zo’n gebied er minder of geen geloof meer in hebben, dat het nog goed komt in stenen winkels. Maar toch moet je in die gebieden ervoor gaan en zeker stappen extra zetten, je zal je nek uit moeten steken om de consumenten naar je gebied te krijgen. Dit doe je door uitstraling en uniek zijn. De consument wil graag kunnen kopen op eigen grond en ja er wordt op andere manieren ook gekocht maar blijf bij jezelf en geloof in het vertrouwen in de consument.

Rosmalen is groot genoeg om de consument te bedienen.

Ronald Moonen Bestuurslid Centrum Management Rosmalen

Rosmalen is groot genoeg om de consument te bedienen.

www.beleefrosmalen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).