bruisende zaken

Waardevolle herinneringen voor later

Waardevolle herinneringen voor later

01-09-2019

Vanuit haar liefde voor dieren en haar passie voor fotografie is Eva Langens begonnen met haar bedrijf Baas&Beest Fotografie. In haar foto’s legt ze de bijzondere band tussen baasjes en hun huisdieren vast. Doordat Eva zelf een hond heeft, Loebas, weet ze hoe belangrijk huisdieren kunnen zijn. “Zelf neem ik het liefst overal mijn camera mee naartoe en leg ik zoveel mogelijk mooie momenten vast. Dat wil ik ook voor andere mensen doen.”

“Ik leg het verhaal van Baas&Beest vast, zodat baasjes altijd terug kunnen kijken naar wat voor fijne tijd ze samen hebben gehad.”

Baas&Beest reportage

Bij een Baas&Beest reportage staat de interactie tussen baasjes en hun huisdieren centraal. Vier uur lang legt Eva de band tussen jou en je huisdier vast. Vaak gebeurt dit thuis en wordt de dagelijkse gang van zaken tussen Baas&Beest vastgelegd. Gewoon thuis, in een fijne en vertrouwde omgeving. Juist dit zijn de momenten die zo herkenbaar zijn. Wanneer je dat wilt, is het natuurlijk ook mogelijk om de fotosessie op een andere locatie te doen. Bijvoorbeeld een natuurgebied waar je graag gaat wandelen met de hond. Alles is mogelijk.

Iets leuks om naar terug te kijken

Nadat je een Baas&Beest reportage hebt laten doen, krijg je de mooiste foto’s in een album. Hierdoor heb je iets tastbaars om er later nog eens bij te pakken, doorheen te bladeren en de kostbare momenten te herbeleven. Daarnaast krijg je de foto’s ook digitaal.

Is een Baas&Beest reportage iets voor jou?

De band tussen baasjes en hun huisdieren is iets bijzonders. Iets dat je moet koesteren. Een Baas&Beest reportage is leuk voor iedereen die een hechte band heeft met zijn of haar huisdier en dat graag wil laten vastleggen. Jong of oud, alleen of een gezin en of het nu gaat om een hond, kat, konijn paard of ander beest. Mensen laten bijvoorbeeld een Baas&Beest reportage maken als ze net een puppy hebben, wanneer een huisdier op leeftijd komt of gewoon zomaar, omdat het leuk is.

Lijkt het jou leuk om de dierbare momenten tussen jou en je huisdier te laten vastleggen? Zodat je iets moois hebt om later naar terug te kijken? Maak dan eens een afspraak met Baas&Beest Fotografie!

Baas&Beest fotografie Eigenaresse: Eva Langens | 06 17 286 707 info@evalangens.com | www.baasenbeest.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).