bruisende zaken

Vind jouw   loopbaan!

Vind jouw loopbaan!

01-09-2019

Word je niet meer gelukkig van je werk? Voelt het werk niet meer zinvol? Sta je op een kruispunt in je leven en wil je een nieuwe stap maken? Met loopbaancoaching bij Coach Caro kom je erachter wat voor werk het beste bij jou past. Dankzij diepgaande gesprekken en opdrachten die aanzetten tot nadenken leer jij jezelf beter kennen en ontdek je hoe je weer gelukkig wordt in je werk.

“Werken vanuit je talent is het beste wat je voor jezelf kunt doen”

Drijfveer uit eigen ervaring

inds 2006 helpt Carolina van Rooy mensen die hulp nodig hebben met het nemen van belangrijke stappen in hun leven. Ze begon met dit werk, omdat ze zelf moeite had met het maken van een keuze. Destijds was hier niet de juiste begeleiding voor, waardoor ze alles zelf heeft uitgezocht. Tijdens dit proces heeft Carolina waardevolle lessen geleerd, die ze met haar coaching overbrengt op anderen. Dankzij haar eigen ervaring, gecombineerd met de verschillende opleidingen die Carolina heeft gevolgd, biedt ze uitstekende begeleiding bij diverse problemen.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Wanneer je kiest voor een loopbaantraject bij Coach Caro, wordt eerst jouw huidige situatie doorgenomen. Er wordt gekeken wat je tot nu toe allemaal hebt gedaan, waar je tegenaan loopt en wat jouw hoogte- en dieptepunten waren. Door hier dieper op in te gaan, ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen en wat jouw drijfveren zijn. Je krijgt meer kennis over jezelf. Alle ontdekkingen worden gekoppeld aan werkzaamheden en een loopbaan die bij jou past. Tijdens het loopbaantraject worden veel sessies wandelend in de natuur gehouden. Tijdens deze wandelingen stelt Carolina confronterende vragen die je aan het denken zetten.

Loopbaancoaching, wat voor jou?

Carolina coacht vooral vrouwen, omdat vrouwen vaak tegen problemen aanlopen waar zij zelf ook ervaring mee heeft. Ook voor mannen kan de loopbaan begeleiding echter zeer zinvol zijn. Naast loopbaancoach, is Carolina ook opgeleid als natuurcoach en mindfullness trainer. Hierdoor biedt ze ook de juiste begeleiding aan mensen die burn-out zijn of zijn geweest.

Voel jij je niet meer gelukkig met je huidige werk?

En wil je op zoek naar werk dat écht bij jou past? Vraag een gratis gesprek aan met Coach Caro en kom erachter of loopbaan begeleiding iets voor jou is. Voor 45-plussers is het zelfs mogelijk om een gratis loopbaantraject te volgen.

Benieuwd of loopbaancoaching wat voor jou is? Vraag een gratis eerste gesprek aan met Coach Caro!

Coach Caro | Eigenaresse: Carolina van Rooy | Clarastraat 70 | 06 52699681 | info@coachcaro.nl | coachcaro.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).