bruisende zaken

Handgemaakte              sieraden  met een uniek design

Handgemaakte sieraden met een uniek design

01-09-2019

Vanuit haar atelier in Rosmalen werkt Corina met veel enthousiasme aan haar sieradencollecties. Bij het ontwerpen van haar sieraden maakt ze gebruik van bijzondere materialen en technieken.

Naast het zelf maken en ontwerpen van sieraden geeft Corina ook cursus edelsmeden. Lijkt het jou ook leuk om zelf sieraden te maken? Geef je dan op voor deze leuke ambachtelijke cursus.

Haar bekende sieradencollecties zijn geborduurde ringen en de muizentrap sieraden. In haar meest recente werk heeft Corina de natuur als inspiratie gebruikt voor haar sieraden. Mooie combinaties van gegoten takjes in zilver en edelstenen vormen het karakter van deze nieuwe sieradencollectie: After the Storm.

Inspiratie

‘Een uitzonderlijk zware storm in januari 2018 zorgde niet alleen voor problemen... mij heeft dit geïnspireerd tot het maken van een nieuwe collectie sieraden. Bepakt met een grote tas en een snoeischaar ben ik op pad gegaan en heb ik de mooiste afgewaaide takken verzameld.

Omdat veel takken nog in de knop zaten vond ik hele mooie takjes die je normaal gesproken niet ziet liggen. Zonder de storm waren deze takjes aan de boom blijven zitten en zouden ze zijn uitgegroeid uit tot mooie bloemen of bloesem.

Wil je liever iets op maat laten maken?

Deze takjes in de knop heb ik verwerkt tot een serie handgemaakte sieraden. De takjes zijn afgegoten in zilver waarbij de structuur mooi bewaard is gebleven. Sommige zilveren sieraden hebt ik gepatineerd waardoor ze een mooie donkere kleur krijgen. Dit geeft de sieraden een mooi natuurlijk karakter wat perfect past bij de takjes.’

Corina denkt graag met je mee over een persoonlijk ontwerp. Van persoonlijke trouwringen tot het omsmelten van oude sieraden naar een modern ontwerp.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op om een afspraak te maken voor een bezoek in het atelier.

Corina Rietveld Jewelry Westeind 6 Rosmalen | 06-24509399 info@corinarietveld.nl | www.corinarietveld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).