column

Terug van vakantie, terug in vorm!

Terug van vakantie, terug in vorm!

01-09-2019

Vakantie is heerlijk! Maar door het andere ritme en de vrije tijd eet en drink je vaak anders dan in het dagelijkse leven. Om weer vol energie aan de slag te gaan is het soms nodig om je even van binnen op te frissen. Als je dan meteen de vakantiekilo’s kwijtraakt, is dat mooi meegenomen!

Kom weer in vorm met C9 Gebruik C9 om weer even back-to-basic te gaan. Of als startpunt van een gezondere levensstijl. Het resultaat na 9 dagen is de ultieme motivatie om door te zetten!   C9 is een makkelijk te volgen cleansingprogramma van 9 dagen Het C9 pakket bevat aloë vera gel (keuze uit 3 smaken), proteïne shake (keuze uit 2 smaken), uitgebalanceerde voedingssupplementen, een brochure met je voedingsschema, recepten, bewegingsadvies en praktische tips.

De brochure leidt je door de 9 dagen. En maakt je bewust van eetpatronen en valkuilen. Bewustwording is de eerste stap richting blijvende verandering. Tijdens de 9 dagen geniet je van slanke recepten en kies je zelf je favoriete groenten en fruit uit de lijst in de brochure.

Bestel de C9 en ontvang een Smoothing Exfoliator cadeau (zolang de voorraad strekt)De Smoothing Exfoliator is een milde gezichtspeeling en bevat aloë vera gecombineerd met milde bestanddelen zoals jojoba esters en duurzaam verkregen bamboe poeder. Deze ingrediënten helpen om dode huidcellen te verwijderen zonder de gevoelige gezichtshuid te beschadigen.

  Bel 06-51527282 voor meer informatie of je bestelling Of ga naar www.3-vitaal.nl. En vul het contactformulier in.

  Vitale groet,   Manon

Vitaal betekent levenskrachtig; vol energie om te leven. Je bent vitaal als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent.

Graag help ik je naar een vitalere versie van jezelf.

Neem voor meer info of een afspraak contact met me op: 06-51527282 info@3-vitaal.nl www.3vitaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).