bruisende zaken

Een droomscooter   voor jou!

Een droomscooter voor jou!

01-10-2019

Sinds de opening in 2015 is Jasper Vos Scooters uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving. Veel vaste klanten komen regelmatig langs, gewoon om even gedag te zeggen. En dat is niet voor niets. In de winkel word je hartelijk ontvangen door eigenaresse Romy van Vliet en haar twee hondjes, de mascottes van de winkel.

“Je moet een scooter kopen op een plek waar je een goed gevoel hebt.”

Nieuwe en tweedehands scooters

Bij Jasper Vos Scooters vind je zowel nieuwe als tweedehands scooters. Bij de aankoop krijg je deskundig advies en word je vriendelijk geholpen. Al je vragen worden beantwoord. Met deze goede service willen Romy en Robin mensen een goed gevoel geven bij het kopen van een scooter. Hierdoor is de drempel laag om terug te komen voor bijvoorbeeld onderhoud of een reparatie.

Een scooter op maat

Heb jij in de winkel een mooie scooter gezien, maar wil je die graag in een andere kleur? Of wil je bepaalde onderdelen anders hebben? Dat kan! Het is mogelijk je scooter geheel naar wens te laten bouwen.

Onderhoud en reparatie

Schade aan je scooter? Bij Jasper Vos Scooters kun je deze laten taxeren en repareren. Daarnaast kun je er ook terecht voor onderhoud. Ook hierbij kun je altijd rekenen op de allerbeste service. Hoe groot of klein een reparatie ook is, je bent altijd welkom in de werkplaats. Er is ook een haal- en brengservice, waarbij je scooter wordt opgehaald voor reparatie wanneer deze bijvoorbeeld niet start. Blijkt er tijdens een servicebeurt dat een bepaald onderdeel moet worden vervangen? Dan wordt je altijd eerst gebeld. Reparatie gebeurt altijd in overleg. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Kom gezellig langs bij Jasper Vos Scooters!

Jasper Vos Scooters Eigenaresse: Romy van Vliet Kasteeldreef 38K ’s-Hertogenbosch 06 82 26 44 17 | info@jaspervosscooters.nl www.jaspervosscooters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).