bruisende zaken

Tussen de schuifdeuren

Tussen de schuifdeuren

01-10-2019

Samen met zijn vader begon Paul Ligtvoet in 2001 met Ensuite. Vanwege zijn liefde voor interieur, was de keuze al snel gemaakt om zijn bedrijf te richten op interieurbouw.

“Kamer Ensuite in een moderner jasje gegoten”

In die tijd waren ze bezig met een nieuwbouwhuis waar een Kamer Ensuite in kwam. Dit was de eerste Ensuite die ze samen maakten en het begin van het bedrijf Ensuite.

Deel je woonkamer in tweeën

Met een Ensuite, de separatiewand in de woonkamer, hebben Paul en zijn vader een product dat veel mensen aanspreekt en tegelijkertijd niet zomaar overal verkrijgbaar is. Door middel van schuifdeuren deelt de ensuite een woonkamer in tweeën.

De Ensuites zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten:
• Classic
• Pure
• Modern
• Steel

Alles in eigen beheer

Laat je een separatiewand plaatsen door Ensuite? Dan heb je van begin tot eind één aanspreekpunt. De verkoop, productie en installatie in huis vinden volledig in eigen beheer plaats.

Ensuite werkt uitsluitend met merken van A-kwaliteit, die in de eigen spuiterij in elke RAL-kleur kunnen worden gespoten.

Door heel Nederland

Met zijn bedrijf plaatst Paul Ligtvoet Ensuites door het hele land, voornamelijk bij nieuwbouwprojecten voor particulieren.

Daarnaast ondersteunt Ensuite ook collega-interieurbedrijven bij het realiseren van Ensuites en werkt Paul veel samen met binnenhuisarchitecten. Zie jij het al voor je, een ensuite in je woning?

Heb jij al eens gedacht aan een echte Ensuite in jouw woning?

Eigenaar: Paul Ligtvoet Nijverheidsweg 8 Oisterwijk | 013 – 521 06 33 info@ensuite.nl | info@ensuite.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).