column

Freeze!

Freeze!

01-10-2019

Bent u al bekend met onze Venus Freeze behandeling? You better be!

Een behandeling met de Venus Freeze is de meest effectieve, veilige en natuurlijke manier om te werken aan huidverjonging, huidverstrakking en bodycontouring. Het is een niet invasieve en pijnloze behandeling aangedreven door de gepatendeerde MP² technologie, een unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (MP²). De behandeling voelt aan als een hot stone massage die zowel ontspannend als zeer effectief werkt op het gebied van huidverbetering Door de MP² technologie zijn wij in staat om niet alleen op uw huidige collageen te werken maar maken wij ook nieuwe groeifactoren in de huid aan die zorgen voor nieuwe collageen aanmaak en maken we gelijktijdig nieuwe, gezonde bloedvaatjes aan.

De Venus Freeze is inzetbaar op zowel gezicht en lichaam en is de oplossing voor:
- Het verbeteren van contouren
- Het verminderen van cellulite
- Het verjongen en verstrakken van de huid
- Het verminderen van huidverslappingen
- Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
- Het verminderen van omtrek

Ms More is een laagdrempelige schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. Sinds dit voorjaar is de zaak van Sonja van Dijken, Vera Hensen en Jill van Eijk gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar wat wij met de Venus Freeze voor u kunnen betekenen? Wij verwelkomen u graag om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een strakkere én gezondere huid.

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel ) 073-2110010 info@msmore.nl www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).