column

Lifestyleplan After Plan

Lifestyleplan After Plan

01-10-2019

Wist je dat Share-Fit meer is dan een sportstudio? We helpen mensen verder op het gebied van sport en een gezonde lifestyle.

We zijn vanaf oktober gestart met ons nieuwe lifestyleplan After Sun. Dit plan is de opvolger van het succesvolle Summer Ready-plan, wat we voor de zomer zijn gestart. Hierbij hebben 10 vrouwen en 7 mannen doelgericht gewerkt aan hun lifestyle en er alles aan gedaan om hun doelen te behalen, dit met succes! Met ons After Sun 12 weken plan wordt je begeleid op het gebied van voeding en training. In groepsverband ga je onder begeleiding van een personal trainer aan de gang met onze, speciaal hiervoor ontworpen, trainingsschema’s. Je krijgt een voedingsplan in onze app, deze kun je zelf personaliseren naar jouw behoeftes. Natuurlijk is dit altijd super visie van onze coaches. Ook wordt je voortgang bijgehouden, dit wordt gedaan middels weeg/meet/coach momenten.

We maken aan de hand van deze resultaten aanpassingen in je voedingsplan. Je krijgt ook toegang tot het besloten online platform (share-fit app) (PRO-functie) voor leuke weetjes en tips. In de app vind je tevens andere oefeningen, workouts en kun je ook je voortgang terug zien!

Benieuwd geworden? In januari starten we met ons Take off Plan! Neem een kijkje op onze website www.share-fit.nl of kom langs voor meer info!

Share Fit Akkerstraat 34 Nuland | 073-6898654 | info@share-fit.nl | www.share-fit.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).