Adverteren werkt!

bruisende zaken

Achterlatertjes veroveren de wereld!

Achterlatertjes veroveren de wereld!

01-10-2019

Achterlatertjes zijn kleine (handgemaakte) cadeautjes die ‘in het wild’ worden achtergelaten (bijv. op een bankje, in de bibliotheek) met als doel de vinder een glimlach te bezorgen.

Niet alleen de vinder wordt er blij van, de achterlater ook! Allereerst tijdens het maken van de achterlatertjes, daarna bij het ongezien achterlaten. En als laatste als er een reactie van de vinder komt op de Facebook-pagina.

Nicole Mangels is begonnen met het verspreiden van achterlatertjes om de wereld een beetje mooier te maken. Het verspreidt zich als een olievlek! De Facebook-pagina heeft al bijna 2500 volgers en er zijn in heel Nederland (en zelfs daarbuiten!) mensen die achterlatertjes achterlaten.

Zo maken we heel wat mensen blij! En ook andersom werkt het door, want één van de achterlatertjes, die in een kapelletje in Waalwijk werd achtergelaten, is gevonden door Lea van Nederland Bruist die het verhaal van achterlatertjes met jullie wil delen.

Zo maken we de wereld met zijn allen een beetje mooier!

Doe je ook mee? www.achterlatertjes.nl | www.facebook.com/achterlatertjes

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).