bruisende zaken

          Waardevolle herinneringen voor later

Waardevolle herinneringen voor later

01-11-2019

Vanuit haar liefde voor dieren en haar passie voor fotografie is Eva Langens begonnen met haar bedrijf Baas&Beest Fotografie.

Maak ook eens een afspraak met Baas&Beest Fotografie!

In haar foto’s legt ze de bijzondere band tussen baasjes en hun huisdieren vast. Gewoon thuis, in een fijne en vertrouwde omgeving. Juist dit zijn de momenten die zo herkenbaar zijn. Doordat Eva zelf een hond heeft, Loebas, weet ze hoe belangrijk huisdieren kunnen zijn. “Zelf neem ik het liefst overal mijn camera mee naartoe en leg ik zoveel mogelijk mooie momenten vast. Dat wil ik ook voor andere mensen doen.” Iets leuks om naar terug te kijken Nadat je een Baas&Beest-reportage hebt laten doen, krijg je de mooiste foto’s digitaal en ook nog in een album. Hierdoor heb je iets tastbaars om er later nog eens bij te pakken, doorheen te bladeren en de kostbare momenten te herbeleven.

Een origineel cadeau voor de feestdagen!

Baas&Beest fotografie Eigenaresse: Eva Langens | 06 17 286 707 info@evalangens.com | www.baasenbeest.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).