column

Wake up with make-up!

Wake up with make-up!

01-11-2019

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour er altijd perfect verzorgd uit te laten zien.

Geen opvallende, onnatuurlijke lijnen, maar subtiel aangebrachte schaduw of haartjes geven u uiterlijk net dat beetje extra waardoor u er stralender uitziet. Op elk moment van de dag!” Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid om zo optisch meer invulling aan het gewenste gebied te geven. Met speciaal apparatuur wordt een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof ingebracht door middel van een razendsnel op en neer bewegende, ultradunne naald.

Waarom Permanente make-up? Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Het blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit en je gaat nooit onopgemaakt de deur uit, hoe fijn is dat! Er zijn verschillende technieken: hairstrokes, powderbrows, lipliner, full lips en eyeliner.

Ms More is een laagdrempelige schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. Sinds dit voorjaar is de zaak van Vera Hensen, Sonja van Dijken en Jill van Eijk gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

Je bent van harte welkom!

Wij informeren en adviseren u graag wat voor u het beste en mooiste resultaat geeft tijdens een gratis intake gesprek.

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel ) 073-2110010 info@msmore.nl www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).