bruisende zaken

Teambuilding en inspiratie in Londen

Teambuilding en inspiratie in Londen

01-12-2019

Om de 2 jaar gaan wij met het team Y.O.L.O naar Londen. Voor ons is dat de place to be om inspiratie op te doen voor passie in ons vak. Normaal gaan we naar de Salon International-beurs en seminars. Alleen viel Salon International erg ongelukkig en was het niet mogelijk dat weekend te gaan. Wat nu?

et weer een jaar opschuiven was geen optie. Iedereen keek er al zo lang naar uit! En we bestaan dit jaar 5 jaar, dus nóg meer reden om te gaan. Ik, Ingeborg van de Ven, eigenaresse van Y.O.L.O ging er eens voor zitten.

Met hulp van een personal reisbureau zette ik een expeditie uit naar Londen in het weekend van 27 oktober. De meiden werden in teams van twee ingedeeld. Het doel van de expeditie? Werken aan teambuilding en inspiratie opdoen.

Als expeditie maakten we foto-opdrachten via alle highlights door Londen en bezochten we een kapsalon. Hiermee konden de teams punten verdienen. Het team met de hoogste punten won een prijsje. Het was hilarisch en super om te zien hoe iedereen zo haar best deed en de opdrachten zo origineel mogelijk voltooide.

Na twee dagen opdrachten en indrukken in de stad, vertaalden de teams deze naar een Moodboard. En de week erna werden deze weer vertaald in een kapsel. Ik regelde een fotograaf en visagiste om te zien of er teamwork was.

Ik liet de uiteindelijke foto-opdracht jureren en daar kwam een winnaar uit. Het was superleuk dat Top Hair mee wilde werken aan deze expeditie. Dat maakte het voor de meiden helemaal af.

Dorpsstraat 109 Rosmalen | 073-8884411 info@yolokappers.nl | www.yolokappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).