column

Peeling Time

Peeling Time

01-12-2019

Onze huid heeft soms net iets meer nodig dan onze dagelijke routine aan huidverzorging. U kunt dan kiezen voor een peeling! Wat doet een peeling precies?

Een peeling is een diep exfoliërende behandeling en bevat een hoge concentratie aan krachtige (fruit) zuren waardoor het effect op de huid groot zal zijn. De ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor wordt een frisse en stralende huid zichtbaar.

Oneffenheden als littekens, zonschade, pigmentvlekken en acné kunnen verminderen en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Door deze celvernieuwing vervagen fijne lijntjes en rimpels en wordt uw huid strakker, gladder en jonger. Verder zorgt een peeling voor vermindering van ontstekingen, verstopte poriën en talgproductie.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om een peeling in kuurvorm te volgen en om het behaalde resultaat te behouden regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen.

Wij verwelkomen u graag om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een gezondere en frissere huid.

Ms More is een laagdrempelige schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. Sinds dit voorjaar is de zaak van Vera Hensen, Sonja van Dijken en Jill van Eijk gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

Je bent van harte welkom!

Let’s Peel voor een heldere en stralende teint!

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel ) 073-2110010 info@msmore.nl www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).