column

Soms gaat het leren      even niet zo lekker.

Soms gaat het leren even niet zo lekker.

01-01-2020

Dat heeft iedereen wel eens. Het gaat bijvoorbeeld minder goed, omdat je de stof van een bepaald vak moeilijk vindt, of er kunnen problemen thuis zijn die je afleiden. Vind je het moeilijk om je er na schooltijd toe te zetten huiswerk te maken? Dat is niet erg. Daarom is er studie- en huiswerkbegeleiding van StudieJunk in Rosmalen. Wij helpen je om van die onvoldoende een voldoende te maken!

Heeft uw kind moeite met het inplannen van het huiswerk en het gestructureerd leren voor toetsen? Snapt uw kind niets van dat ene lastige vak en wil het hier hulp bij? Krijgt ú stress van het huiswerk van uw zoon of dochter? Kan uw kind beter studeren in een rustige omgeving? Er zijn verschillende mogelijkheden waarop we een leerling kunnen begeleiden.

Wij bieden de volgende diensten: • Studiebegeleiding • Studieplek • Toetsweekbegeleiding • Bijlessen • Examenbegeleiding Bij StudieJunk worden de diverse begeleidingsvormen op alle niveaus en voor alle leerjaren aangeboden. Met de verschillende diensten die er worden geboden zijn de begeleiders van StudieJunk in staat om de leerlingen zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied te ondersteunen. Het doel is uiteindelijk altijd om de leerling te trainen zelfstandig verder te kunnen gaan.
 

Kijk voor meer informatie op www.studiejunk.nl

www.studiejunk.nl | 06-10990020 | info@studiejunk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).