bruisende zaken

Een sterkere band met jouw baby

Een sterkere band met jouw baby

01-01-2020

Hanneke Gouw studeerde af als orthopedagoog, maar kwam daarna in de gehandicaptenzorg terecht. Hier miste ze het werken met kinderen en dan met name baby’s. Baby’s vindt ze namelijk het leukste wat er is en daarom is ze een opleiding gaan doen voor babymassage en later ook baby- en kindercoaching. Hieruit ontstond anderhalf jaar geleden haar eigen bedrijf: Kinderpraktijk Amare.

“Werken met baby’s vind ik het allerleukste wat er is.”

Babymassages

Tijdens een babymassage versterk je de band tussen jou en je baby. Ook kunnen de massages helpen bij veelvoorkomende klachten, zoals krampjes en slecht slapen. Bij reguliere babymassages leer je in een traject van 5 lessen hoe je jouw baby het beste kunt masseren. Deze sessies vinden plaats aan huis en je krijgt een cursus op maat. Zo leer je in een vertrouwde omgeving wat het beste werkt voor jouw kindje.

Uniek bij Kinderpraktijk Amare zijn de massages tijdens de kraamtijd. Tijdens een sessie voor en één na de bevalling leer je hoe je jouw baby al vanaf dag 1 goed kan masseren.

Baby- en kindercoaching

Als nieuwe ouder is het logisch dat je met allerlei vragen zit. Het kan dat je baby huilt, maar je niet weet waarom. Of dat je jouw baby beter wilt leren begrijpen. Met babycoaching, biedt Hanneke antwoorden op jouw vragen. Samen met jou bekijkt ze wat voor jullie het beste werkt en vooral wat voor jullie goed voelt. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij Amare terecht voor kindercoaching. Tijdens de sessies helpt Hanneke kinderen om hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden te ontdekken.

Je Geboorte in Kaart

Wist je dat de manier waarop een baby geboren wordt veel invloed heeft op het gedrag? Deze theorie is gebaseerd op de prenatale psychologie. Hanneke merkte bij haar eigen zoontje dat hij moeite had om alleen gelaten te worden. Dankzij ‘Geboorte in Kaart’ ontdekte ze dat de oorzaak hiervan lag bij de geboorte. Hierdoor kon ze actief aan de oorzaak werken en het probleem oplossen.

Elk traject bij Kinderpraktijk Amare wordt compleet op maat ingericht. Jouw vragen, wensen en problemen staan centraal. Benieuwd hoe Hanneke jullie kan helpen? Neem eens contact op via 06-305 452 73 voor een gratis telefonische intake.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op www.kinderpraktijk-amare.nl!

Eigenaresse: Hanneke Gouw Jagersingel 18 Rosmalen 06 30 54 52 73 info@kinderpraktijk-amare.nl www.kinderpraktijk-amare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).