bruisende zaken

Koesteren van emoties

Koesteren van emoties

01-01-2020

Ongelooflijk dat dit alweer het derde jaar is met ons, Tomas en Rianne Schute, als eigenaar.

Jaren waarin we met veel plezier hebben gewerkt om u een fijne beleving en een goede service te kunnen geven. Elke dag opnieuw worden we blij van uw vrolijke verhalen maar ook de persoonlijke gesprekken over een verdrietige gebeurtenis zijn waardevol voor ons.

Door de jaren heen hebben we een uitgebreide collectie opgebouwd.

Wanneer u onze winkel bezoekt, vindt u naast de vertrouwde merken ook collecties van enkele nieuwe ontwerpers. Sieraden, horloges, gedenksieraden, trouwringen, kinderbestek, graveren, reparaties en taxaties we zijn van vele markten thuis. Mochten we uw wens niet zelf kunnen vervullen dan proberen we u zo goed mogelijk te adviseren hoe dat wel zou kunnen.

Die verscheidenheid aan mensen en wensen maakt ons werk zo leuk en afwisselend. Met ons gehele team blijven we er hard aan werken om u bij uw bezoek zo goed mogelijk te kunnen helpen. Want sieraden zijn niet alleen mooi, maar zijn ook een symbool van liefde en genegenheid. Emoties die we moeten koesteren en waar we met respect mee omgaan.

Het team van Juwelier Schute

Het team van Juwelier Schute staat voor u klaar.

Achter de Driesprong 1 Rosmalen 073 - 521 88 71

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).