bruisende zaken

War Child-Bracelet

War Child-Bracelet

01-01-2020

Vanuit een diep verlangen een verschil te maken in het leven van kinderen in oorlog, bundelden designer Bas Verdonk en Marco Borsato hun krachten. Uit deze samenwerking ontstond het idee voor ‘de War Child-Bracelet’.

Te koop bij Juwelier Schute:

Geboren uit vriendschap

De War Child-Bracelet is een initiatief waarbij verschillende vrienden van War Child de komende jaren eigenhandig unieke bedels zullen ontwerpen. Zij treden in de voetsporen van Marco, die de eerste bedel voor de armband ontwierp – in het teken van vrede, liefde en muziek.

Het verhaal achter de armband

De War Child-Bracelet verbindt en kan letterlijk en figuurlijk een band voor het leven zijn. De geschakelde armband vertelt het aangrijpende verhaal van kinderen in oorlog én symboliseert de kracht van vriendschap. De Sterling zilveren schakels van de armband worden onderbroken door drie volledig stalen schakels. Ooit was dit staal onderdeel van een AK47. Nu, omgesmolten tot sieraad, dragen de schakels symbolisch bij aan steun voor kinderen in oorlog. Deze transformatie laat zien dat kinderen die hebben geleden onder geweld met de juiste steun een mooie toekomst tegemoet gaan.

Omarm jij de War Child-Bracelet? Deze armband is te koop bij Juwelier Schute

Achter de Driesprong 1 Rosmalen 073 - 521 88 71

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).